|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |

picinni Rally legenda
|
Objavljeno: 04.05.2011. 09:57:17 Naslov sporočila: Re: Paralelni rally cross 1 - 1.maj |
|
ONA je napisal/a: | 3. gledalcev za moje pojme - neverjetno veliko in prava škoda je, da to organizator ali pa kdo od gostincev (ne vem, kdo je za to pristojen) ni bolje izkoristil. Polna tribuna od sonca opečenih gledalcev, vročina, ljudem je zmanjkovalo pijače, otroci bi sladoled, veliko bi lahko še prodali tudi tam med ljudmi, ne samo ob stojnici....
4. pa še kakšno tribuno prosimo..., |
S tem se strinjam! |
|
|
|
 |
 DRG Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 04.05.2011. 11:27:38 Naslov sporočila: Re: Paralelni rally cross 1 - 1.maj |
|
subaru-knez je napisal/a: | no pa so relisti spet dobili lekcijo iz strani avtokrosistov,kljub temu da je mokra podlaga jim bol pisana na kožo |
Tole sem pred dirko napisal :
thesecond je napisal/a:
hja v trojki bo peljhan cist nezanimiu ce bo meu 500+ km! drugac bojo pa kr usi blizu razn z poršejem pomojem da nima velik možnosti!
Jaz mislim da Peljhanu v Div.III nebo glih dolgcas , cetudi bo vozil 500+ ...
Tu so se Buggy-ji , ki mu bodo poskusali prepreciti "nedeljski sprehod" do zmage .
Js stavim na enega iz A.
 _________________ Lp.D
To je samo moje mnenje in samo moje....Ce pa gre komu to v nos,potem se naj dela,da ni videl napisanega!  |
|
|
|
 |
 postino Seicento vajenec
|
Objavljeno: 04.05.2011. 14:02:05 Naslov sporočila: Re: Paralelni rally cross 1 - 1.maj |
|
glede tribun se absolutno strinjam glede da jih ima stane že zložene med gumami bni jih lahko tudi postavil |
|
|
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|