| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |

vti 20 sekund na brzinc...
|
|
| |
|
 |

Opelpower 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 26.10.2009. 11:19:01 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Gva ga Rossetti žge 28° Rally di Como http://www.youtube.com/watch?v=DHfy4gr8Vgk _________________ A honored member of WILDEN MATIKEN drift club
] |
|
| |
|
 |

roker31 Hud Relifarer
|
Objavljeno: 26.10.2009. 11:43:35 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Rossetti ga navija fajn ja kot na kaki IRC dirki, še lepše ga pa na koncu "prisloni" na ograjo...  _________________ Rally is not a crime! |
|
| |
|
 |
 alexevo Državni prvak v diviziji XXI
|
|
| |
|
 |

Aleš Kurent Šef mehanika
|
|
| |
|
 |

modri dirkač 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 27.10.2009. 13:39:42 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Zelo zanimivi posnetki, super oddaja!  |
|
| |
|
 |
 MG Državni prvak v diviziji XXI
|
Objavljeno: 27.10.2009. 14:27:06 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
| na racing-underground.com je "WRC Craziest moments" v celoti, ter "WRC Craziest moments 2" tudi v celoti. |
|
| |
|
 |

|
|
| |
|
 |

P.K. 10 sekund na brzinc...
|
|
| |
|
 |

roker31 Hud Relifarer
|
Objavljeno: 28.10.2009. 16:19:44 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
1. Ne morjo bit ker v Sloveniji nimamo WRC dirkalnika
2. Neki podobni superspeciali so, res je pa da jih je bilo včasih več in so bli boljši...  _________________ Rally is not a crime! |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 28.10.2009. 16:33:16 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
| roker31 je napisal/a: | 1. Ne morjo bit ker v Sloveniji nimamo WRC dirkalnika
2. Neki podobni superspeciali so, res je pa da jih je bilo včasih več in so bli boljši...  |
Poglej dobro, to ni superspecial, ampak rallysprint. Mislil sem na panogo, ki jo vozijo po celem svetu, samo mi smo očitno previsoki in imamo preveč časa in denarja. |
|
| |
|
 |

Logarrally Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 28.10.2009. 16:33:54 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Za en dan zapret BTC pa gasa  _________________ Liwa tri disna štir pol pa u dreu |
|
| |
|
 |

GRant Šef šefa od šefa, ah...
|
Objavljeno: 28.10.2009. 18:54:46 Naslov sporočila: Sprint rally |
|
Primož, jaz sem takoj za, pa verjetno še kar nekaj dirkačev (verjetno tudi ti), ki imamo zaradi dela vsesplošno pomanjkanje časa. Takšno zadevo se pa da vse v enem dnevu zrihtat, pa sprostit adrenalin.
LP |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 28.10.2009. 20:15:40 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
| pa vse skupaj je zanimivo za gledalce, novinarje, TV ... |
|
| |
|
 |
|
|
| |
|
 |
 skopusnik Pokalni zmagovalec
|
Objavljeno: 28.10.2009. 21:10:28 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
kam si pa splezu hudo hudo, zanimivo k se en pred tabo komej ustav?  |
|
| |
|
 |
|
Objavljeno: 28.10.2009. 21:12:19 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
| skopusnik je napisal/a: | kam si pa splezu hudo hudo, zanimivo k se en pred tabo komej ustav?  |
Ka pa vem kok je zanimivo...zj je ja takrat ni blo najbolj  |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 29.10.2009. 08:03:29 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Ko ti v vetrobansko steklo prileti ogromen kol
Ko je sovoznik ob glavo skoraj
Renault 5 (morda B grupa) prileti v zid kjer je polno ljudi
Tudi to je rally
Peugeot 106-ki se zalomi na skoku in zbije nekaj ljudi
Ko se zalomi na skoku _________________ Gas do podna...Micka je moja prasica. |
|
| |
|
 |
 sinki 10 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 29.10.2009. 13:09:30 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Sem bil tudi jaz na tem mestu, le da se me ne vidi. Drgač pa eden izmed zanimivejših odsekov v našem DP. Škoda da se te HP na vozi več. |
|
| |
|
 |

jaka95 20 sekund na brzinc...
|
|
| |
|
 |
 sinki 10 sekund na brzinc...
|
|
| |
|
 |

|
|
| |
|
 |
 jakaracman 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 29.10.2009. 21:28:35 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
saj ne moreš verjet. Policaj pa mirno v kontra z avtom ... Je pa šef HP dobro znorel, ko je to slišal.
Zatolčt bi blo treba debila policajskega, zatolčt ... _________________ L 555 BAT |
|
| |
|
 |

ŽiŽa 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 30.10.2009. 00:40:26 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
jp, tole mi je ta fotograf (Werner Schneider - rally and more) poslal tisti dan, ko se je to zgodl... policaji so bli svojeglavi :S _________________ http://www.racephotos.si/ |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 30.10.2009. 08:29:16 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Sam, a je imel nogo pod avtom al kaj....  _________________ A honored member of WILDEN MATIKEN drift club
] |
|
| |
|
 |
 sparco Nosač gum
|
Objavljeno: 30.10.2009. 19:28:40 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
| ve kdo za kakšne filmčke še od popoviča? |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 03.11.2009. 20:07:28 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Pida..cel španski drift čelenđ Rally Historico
http://www.youtube.com/watch?v=BPBEu69PsOw _________________ A honored member of WILDEN MATIKEN drift club
] |
|
| |
|
 |

McJure 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 03.11.2009. 20:36:47 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
Ne pomnim tegale, pa sem se ful nasmejal na 2:18 minute, ker mislim da je šel tip na morje! Zaklel bi se, da mu je iz kuferama padla hladilna torba in leglštul!
http://www.youtube.com/watch?v=XyjWzqJR0XY |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 04.11.2009. 07:19:18 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
dobr grejo tele stare gajbe, tudi nekatere atraktivno _________________ Gas do podna...Micka je moja prasica. |
|
| |
|
 |

|
Objavljeno: 04.11.2009. 07:20:12 Naslov sporočila: Re: Kopica video posnetkov in filmov |
|
| McJure je napisal/a: | Ne pomnim tegale, pa sem se ful nasmejal na 2:18 minute, ker mislim da je šel tip na morje! Zaklel bi se, da mu je iz kuferama padla hladilna torba in leglštul!
http://www.youtube.com/watch?v=XyjWzqJR0XY |
Poljaki te pa razsuvajo avte ko kakšni čehi. _________________ Gas do podna...Micka je moja prasica. |
|
| |
|
 |
|