Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
 jazon Šef mehanika
|
Objavljeno: 10.01.2009. 11:14:30 Naslov sporočila: Iščemo voznike ali voznice |
|
Na naši spletni strani je pod rubriko "novice" obvestilo, da za sezono 2009 iščemo voznike ali voznice.
http://jazon.mesec.org/
l.p. |
|
|
|
 |

Cech_Styler 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 17.01.2009. 20:45:28 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
In je kaj zanimanja? |
|
|
|
 |

Dirk 10 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 18.01.2009. 12:12:57 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Mogoče še kakšne dodatne informacije...kakšni so stroški, pogoji, do kdaj se zbirajo prijave...??? |
|
|
|
 |

Cech_Styler 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 18.01.2009. 12:44:45 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Dirk je napisal/a: | Mogoče še kakšne dodatne informacije...kakšni so stroški, pogoji, do kdaj se zbirajo prijave...??? |
Mene isto zanima. Lahko tudi na ZS |
|
|
|
 |
 isilineus 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 18.01.2009. 16:16:31 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
jst sm pa prestar  |
|
|
|
 |

bljrx Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 18.01.2009. 19:19:26 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
fajn bi blo, da bi pisalo kaj več |
|
|
|
 |

205T16 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 18.01.2009. 19:32:07 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Tisti, ki je zadosti mlad in ima par jurčkov v žepu bo poklical, drugi bomo gledali in pisali da je premalo info  _________________ Do poDa!!!!! www.mrt.si |
|
|
|
 |
 koko 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 18.01.2009. 19:54:20 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Pa to ne morš verjet.Kontaktirajo naj vas,pa kaj še.Tist ko ima namen bo že poklical,pa se pozanimal.
Ko je Petrol imel izbore za Seicento pokal,nismo nič spraševal,ampak samo v avto pa se v Ljubljano prijavit,pa sem bil za pol ure prepozen ker je bila kvota izpolnjena in z dolgim nosom domov,naslednje leto pa PONOVI VAJO pa spet zastonj.
Za to ne čakat,ampak pokličte in se pozanimajte,ker takšna priložnost se ponovi mogoče na deset let,ali še dlje. |
|
|
|
 |
 jazon Šef mehanika
|
Objavljeno: 18.01.2009. 19:56:07 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Prijav je kar nekaj. Vmes tudi nekaj za nas zanimivih.
Stroški? Odvisno kaj bi vozil, koliko bi vozil......... pa še kaj. Prjave zbiramo zato, ker bi radi našli mladega voznika in mu nekaj tudi pomagali.
Prijave bomo zbirali še vsaj do konca prihodnjega tedna, ko bomo pričeli klicati na razgovor tiste, ki se nam zdijo zanimivi
l.p. |
|
|
|
 |
 urska Šef šefa od šefa, ah...
|
Objavljeno: 19.01.2009. 12:00:38 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Kaj bo pa z posadko Rome-Petrc?Kaj močnejšega ali konec? |
|
|
|
 |
 isilineus 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 19.01.2009. 16:22:46 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
kaj ce spremenim emso bi dse dalo  |
|
|
|
 |
 amater Šef šefa mehanika
|
Objavljeno: 19.01.2009. 17:15:17 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Z Rometom bo pa najverjetneje tako kot s prejšnimi dvemi ali tremi "tovarniškimi" vozniki! _________________ Kdo je rekel, da moja mami ne zna plavat? |
|
|
|
 |

tomo san Rally legenda
|
Objavljeno: 19.01.2009. 21:50:19 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Za Rometa ne vem,vem pa ,de bo Petrc z Lampetom! |
|
|
|
 |

b´ha
|
Objavljeno: 05.02.2009. 22:28:35 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
amater je napisal/a: | Z Rometom bo pa najverjetneje tako kot s prejšnimi dvemi ali tremi "tovarniškimi" vozniki! |
Mene pa bolj zanima kdo bo naslednja žrtev tega "moštva" po Velkavrhu, Verbiču in Rometu. Vsi so po nastopanju za njih očitno zasovražili dirkanje. Nekaj po mojem ni OK.
Pa brez zamere.  |
|
|
|
 |

lancia Hud Relifarer
|
Objavljeno: 06.02.2009. 21:13:43 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
b´ha je napisal/a: | amater je napisal/a: | Z Rometom bo pa najverjetneje tako kot s prejšnimi dvemi ali tremi "tovarniškimi" vozniki! |
Mene pa bolj zanima kdo bo naslednja žrtev tega "moštva" po Velkavrhu, Verbiču in Rometu. Vsi so po nastopanju za njih očitno zasovražili dirkanje. Nekaj po mojem ni OK.
Pa brez zamere.  |
Enako sem slišal tudi jaz, in to od zdaj že bivšega člana tega kluba. |
|
|
|
 |
 jazon Šef mehanika
|
Objavljeno: 07.02.2009. 20:42:26 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
lancia je napisal/a: | b´ha je napisal/a: | amater je napisal/a: | Z Rometom bo pa najverjetneje tako kot s prejšnimi dvemi ali tremi "tovarniškimi" vozniki! |
Pa brez zamere.  |
Enako sem slišal tudi jaz, in to od zdaj že bivšega člana tega kluba. |
Ja bo držalo tudi bivše člane imamo! Pa tudi take bivše, ki so bivši člani tudi tam kamor so ušli od nas....... pa vseeno jih je manj kot prstov na eni roki..... bo držalo nekaj je zelo narobe!
Moram pa vse poznavalce razmer v našem klubu obvestiti, da razmišljamo o razpisu, v katerem bomo pozvali vse nezadovoljne starše, punce in žene, da v naš klub vpišejo bencinske zasvojence, da jim za članarino 25 evrov zagnusimo bencinski šport. Tiste najbolj vztrajne bomo, če ne bo šlo drugače, prisilili, da odpeljejo nekaj dirk, tako da je uspeh zagotovljen!!!
Lep pozdrav
Za Autosport Jazon
Boštjan |
|
|
|
 |

mongo80 Absolutni mojster volana
|
Objavljeno: 06.08.2010. 17:12:10 Naslov sporočila: Re: Iščemo voznike ali voznice |
|
Mene zanima, če kdo ve,če vozi kdo iz Lenarta rally mogoč? _________________ Hitrost +adrenalin je zakon! |
|
|
|
 |
|