Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |

Ktrcek Rally legenda
|
Objavljeno: 02.01.2009. 22:35:13 Naslov sporočila: Rabim podvozje za Yugo |
|
A kdo ve kje, oz. kdo bi mi naredu oz. ma za prodat podvozje za Yugota za GHD in Pisto? |
|
|
|
 |
 DRG Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 02.01.2009. 22:40:09 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
"Naredi" ti podjetje Amortizer ... Poklici tja in povej g.Turnsku, kaj bi mel . _________________ Lp.D
To je samo moje mnenje in samo moje....Ce pa gre komu to v nos,potem se naj dela,da ni videl napisanega!  |
|
|
|
 |
 DRG Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 02.01.2009. 22:46:32 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
Ah, sele zdaj videl : Tam jih prodajas, tu pa sprasujes kje bi dobil ...
Lahko te svoje predelas oz. jih das predelati za tvojo uporabo ! _________________ Lp.D
To je samo moje mnenje in samo moje....Ce pa gre komu to v nos,potem se naj dela,da ni videl napisanega!  |
|
|
|
 |

Ktrcek Rally legenda
|
Objavljeno: 03.01.2009. 10:19:38 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
DRG je napisal/a: | Ah, sele zdaj videl : Tam jih prodajas, tu pa sprasujes kje bi dobil ...
Lahko te svoje predelas oz. jih das predelati za tvojo uporabo ! |
Mislim da bo težko one predelat, ker so narejeni za rally, pa jih mam čist na minimum spuščene, pa je avto še vseen previsok za 10 cm... |
|
|
|
 |

DS71 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 03.01.2009. 11:27:38 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
saj ti ni tolko pomembno kolko je visok..pomemno je kolko kilske fedre maš,pa kako je zadnji feder zvaljan..bilstaini so že ok
drgač pa prašej kacina..lani so se testirali eni hudi  _________________ Http://www.racing.sec.si
http://www.superspecial.si
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B... |
|
|
|
 |

Ktrcek Rally legenda
|
Objavljeno: 03.01.2009. 12:54:48 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
DS71 je napisal/a: | saj ti ni tolko pomembno kolko je visok..pomemno je kolko kilske fedre maš,pa kako je zadnji feder zvaljan..bilstaini so že ok
drgač pa prašej kacina..lani so se testirali eni hudi  |
A misliš une s Češke? |
|
|
|
 |

DS71 20 sekund na brzinc...
|
Objavljeno: 03.01.2009. 14:50:50 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
tiste ja.. _________________ Http://www.racing.sec.si
http://www.superspecial.si
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B... |
|
|
|
 |
 DRG Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 05.01.2009. 20:01:12 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
DS71 je napisal/a: | saj ti ni tolko pomembno kolko je visok..pomemno je kolko kilske fedre maš,.....bilstaini so ok  |
Tako je ! Z krajsim fedrom pa dosezes se zeljeno visino  _________________ Lp.D
|
|
|
 |
 yugo 54 Nosač gum
|
Objavljeno: 06.01.2009. 20:41:14 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
kaj ti bo krajši fedr če pride steblo u konc!itak ima narejeno navojnico tko da če bi tel znižat ne rabi krajšega fedra! |
|
|
|
 |
 DRG Hujši ko Vattanen
|
Objavljeno: 06.01.2009. 23:43:49 Naslov sporočila: Re: Rabim podvozje za Yugo |
|
V tem primeru steblo ne udari v konc S krajsim in trsim fedrom pa ga "namota" na zeljeno visino !
Pa v primerih kjer je steblo res predolgo, se ga skrajsa, kar pa je se vedno veeeliko cenejse od nakupa komplet novega podvozja.
@Ktrcek: ves da se da vse naredit... Ce ne poznas nikogar, me kontaktiraj ... _________________ Lp.D
|
|
|
 |
|